אדם טבע ודין מזמין אתכם לוועידת האקלים של הארץ 2026

אדם טבע ודין שותף לוועידת האקלים של עיתון הארץ 2026 - אחד האירועים המרכזיים והמשפיעים בישראל לדיון ציבורי, מקצועי ומדיניותי במשבר האקלים.

אדם טבע ודין שותף לוועידת האקלים של עיתון הארץ 2026 – אחד האירועים המרכזיים והמשפיעים בישראל לדיון ציבורי, מקצועי ומדיניותי במשבר האקלים.

אנחנו מזמינים אתכם להגיע ביום שלישי, 17 בפברואר 2026, לוועידת האקלים השנתית של הארץ, המתקיימת בשותפות עם אוניברסיטת בן-גוריון.

ועידת האקלים של הארץ היא במה מרכזית למפגש בין מקבלי החלטות, חוקרים, משפטנים, אנשי תקשורת ופעילים סביבתיים, ולדיון עומק בכיוונים שבהם נדרשת מדיניות אקלימית בישראל ובעולם.

השנה תעסוק הוועידה, בין היתר, בכישלון הדיפלומטיה העולמית בהתמודדות עם משבר האקלים; בתפקידה המכריע של סין במהפכה האנרגטית הגלובלית; באפשרויות לקיבוע פחמן מהאטמוספירה; ובאופן שבו מקורות יהודיים מתייחסים לשאלות של שמירה על הבריאה, הסביבה והאקלים.

במסגרת הוועידה תשתתף עו"ד מירב עבאדי, מנהלת תחום רגולציה באדם טבע ודין, שתציג את ההישג ההיסטורי של אט"ד עם פסיקת בג"ץ מלפני כחודשיים, שחייבה את מפעלי ים המלח לשלם דמי מים – החלטה תקדימית שצפויה להשיב לקופה הציבורית כחצי מיליארד ש״ח, ולהציב רף חדש של אחריות סביבתית והגנה על משאבי הטבע.

הוועידה תתקיים בפורמט היברידי: אירוע פיזי בהשתתפות כ־500 משתתפים, לצד שידור מקוון באתר הארץ.

לרישום: https://aklim26.forms-wizard.biz/users/new

במסגרת הוועידה תשתתף עו״ד מירב עבאדי, מנהלת תחום רגולציה באדם טבע ודין, שתציג את ההישג ההיסטורי: פסיקת בג״ץ שחייבה את מפעלי ים המלח לשלם דמי מים – החלטה תקדימית שצפויה להשיב לקופה הציבורית כ־חצי מיליארד ש״ח, ולהציב רף חדש של אחריות סביבתית והגנה על משאבי הטבע.

מאמרים קשורים

דילוג לתוכן